ABOUT

Ik ben Kim!

Ik ben 35 jaar (écht?) en woon sinds negen jaar weer in Nederland, in mijn hometown Denekamp. Waar de koeien in de weilanden grazen en de mensen proat'n in plaats van praten, sloap'n in plaats van slapen en waar de ramen los in plaats van open staan. Waar dat ligt? In Twente.

Klinkt niet echt spannend, hè? Toch is het dat best wel.

Want ik ben maar weinig thuis. 
Op reis gaan is namelijk mijn grote passie. Plekken ontdekken, mensen ontmoeten. Het liefst ging ik elke maand eventjes weg. Verre oorden, Europese steden en gewoon in Nederland. Ik woonde zelfs in het buitenland. Ik was twintig toen ik vertrok naar Curaçao en bijna 26 toen ik via Argentinië terugkwam in Denekamp. In Zuid-Amerika is een deel van mijn hart gebleven, maar ook in Azië heb ik landen en steden bezocht. Ik bezocht al meer dan 25 landen. Op Spanje ben ik sinds een tijdje verliefd, maar ook in Nederland is het hartstikke leuk. Amsterdam, Maastricht, Utrecht, Breda, Haarlem, Rotterdam en 'gewoon' Enschede. De leukste steden. De kust. Scheveningen, Noordwijk, ik sla ze eigenlijk geen zomer over.

Verder hou ik van schrijven.
En daar ben ik best goed in. Vandaar mijn blog! Ik schrijf over mijn leven. En alles wat ik daarin meemaak. Over mijn werk bij een van Nederlands grootste banken. Over de reizen die ik maak. Over lifestyle en fashion. Over wat ik ervaar en beleef. De ene keer een luchtig verhaal, de andere keer zware kost. Soms met een glimlach, soms met een traan. Dan een verhaal over vroeger, dan een leuke anekdote. Schrijven is iets natuurlijks. Iets dat inmiddels helemaal bij me hoort. Het gaat mij om het schrijven van de verhalen, meer dan de onderwerpen. Alles dat ik mij op komt, schrijf ik weg.


Hobby's?
Met het combineren van reizen en schrijven heb ik een ultieme hobby gevonden: mijn eigen reisblog Kim Around the World. Een blog waar ik schrijf over de mooiste bestemmingen, handige reistips en bijzondere reisverhalen en anekdotes.

Maar er is meer naast reizen en schrijven. Ik hou van mode, decoreren, autorijden, lekker eten, liters groene thee, koffie in de ochtend, vanilleyoghurt, chocola, Facebook, zingen, een goed boek, de lente, bloemen, het strand, de zon, wandelingen en goede gesprekken met open minded mensen. Mijn familie is mij dierbaar en mijn vriendinnen zijn me liever dan lief. Mijn vrijheid gaat me boven alles. En een man? Die heb ik niet. Ooit had ik er wel een. Maar nu al jaren niet meer. Erg? Integendeel.


Ik ben Kim! Welkom op mijn blog!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten