maandag 12 maart 2012

GRAPPIG!

En zo ben je opeens een maand verder! Zonder te bloggen.


En als ik dan nou kon zeggen dat ik súperdruk was geweest en dus écht geen tijd heb gehad om te bloggen, dan zou ik een gegronde reden hebben gehad voor mijn afwezigheid. Maar niets is minder waar. Ja, ik kan het best zéggen, maar dat zou een leugen zijn. Wat ik dan wel heb gedaan tijdens mijn afwezigheid?

Werken. Waar ik overigens best druk mee ben hoor. Vooral als je je bedenkt dat dat weer eens helemaal aan de andere kant van het land is en ik dus wederom niet veel meer thuis ben. Maar een keer een etentje hier en naar de sportschool daar, dan houdt het wel op. Niet dat ik iets te klagen heb hoor. Want mijn huidige project is heel erg leuk en binnen de bank waar ik nu werk heb ik het onwijs naar mijn zin. En dat maakt het dan allemaal weer goed.

Maar goed, geen spannende anekdotes dus. Voor nu slechts een overzichtje van alle grappige dingen die ik de afgelopen tijd heb meegemaakt:


Ik sta tijdens mijn werk een mevrouw te helpen met pinnen. Staat er achter mij een ietwat oudere man en terwijl ik mijn hand door mijn haar haal, zegt ie:
"Nou!! Daar mag je wel eens een kammetje doorheen halen!"


In de groentewinkel:
"Mag ik een fruitsalade?"
"Ja hoor. Wilt u daar een vorkje bij?"
"Ja! Als je die hebt..."
"Nee sorry, die hebben we niet."


Tijdens het klussen bij oudste broer:
"Kim, maak jij straks de trap even schoon?"
"Ja hoor, dat doe ik met liefde!'
"Nou... dat kun je beter met de stofzuiger doen."
Even later tijdens het drinken van een biertje zegt mijn andere broer:
"Die trap kun je inderdaad beter schoonmaken met de stofzuiger. Als je het met liefde doet, wordt ie waarschijnlijk alleen nog maar smeriger!"


Tijdens werk:
‎"Mevrouw, mijn pincode is geblokkeerd."
"En hoe komt dat?"
"Ik was afgelopen zaterdag dronken en toen heb ik drie keer achter elkaar op de verkeerde toetsen van de geldautomaat gedrukt."


Bij broer en schoonzus:
Zij: "Ik zou wel zo'n luxe koffiezetapparaat willen hebben. Zo eentje waar je alle soorten koffie mee kan zetten."
Hij: "Goed plan, want die Senseo is niet te zuipen. Koffie van echte bonen, dát is pas lekker."
Zij: "Hmmm... Ik hou meer van cappuccino of latte macchiato. En dan vooral die laatste, want daar zit niet zo'n koffiesmaak aan."
Hij: "Maar dat kun je met zo'n luxe apparaat óók maken."
Zij: "Ja, want ik merk dat hoe minder het naar koffie smaakt, hoe lekkerder ik het vind. Eigenlijk vind ik de smaak van koffie gewoon niet zo lekker."
Hij: "Tja... dan moet je thee drinken..."

Geen opmerkingen :

Een reactie posten